Tocana de ciuperci cu piept de pui

de Silvia74 in Pui, 1 Sep 2013 | 57856 vizualizari

 

E duminica. M-am hotarat sa prepar o mancare care sa nu ma tina mult timp in bucatarie si am ales o tocanita cu ciuperci si piept de pui, ceva rapid si delicios. Copiii mei care au gusturi pretentioase in legatura cu mancarea, au fost incantati de gustul acesteia.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mai mare
  • 600 gr ciuperci champignon
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ciuperci cu piept de pui:

Se curata ceapa, morcovul si se taie cubulete mici. Ciupercile se curata, se spala si, de asemenea, se toaca cubulete. Se pune ulei in cratita si se caleste ceapa si morcovul timp de 3 minute dupa care se adauga pieptul de pui taiat cubulete. Se lasa pana carnea prinde o culoare albicioasa apoi se adauga ciupercile si o cana de apa calda. Se adauga sarea, piperul si se lasa la fiert cu un capac deasupra 15-20 min la foc mic. Se adauga pasta de tomate si cateii de usturoi tocati marunt. Se mai lasa 5 minute sa fiarba fara capac, se mai potriveste de sare dupa gust, se adauga mararul tocat marunt si se da deoparte la racit.

Simplu, usor de realizat si foarte gustoasa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci şi mazăre – Multicooker