Tocana de legume

de Miha in Mancaruri de legume, 10 Oct 2010 | 2547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ardei grasi copti
  • 2 morcovi
  • 100 g orez
  • 4 rosii
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei de masline. Morcovul si telina se dau pe razatoarea cu ochiuri mici si se adauga la ceapa. Rosiile se oparesc, se curata de pielita, se dau prin blender si se pun in cratita peste celelalte legume. Se pun si ardeii tocati marunt, orezul spalat in mai multe ape. Se adauga 1 cana cu apa si se fierbe la foc mic pana este gata orezul. Se potriveste gustul de sare si piper.


Se serveste presarata cu patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

11.10.2010, 11:22

de ce nu am vazut pana acum reteta asta?unde statea ascunsa?oricum super...

susu 1

08.02.2011, 17:27

Superb nu altceva, mai ales cu ardeii copti care-i dau un gust.....

adry88 1

30.05.2011, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ardei copti cu smantana