Tocana de legume cu iepure

de Lau in Iepure, 12 Oct 2015 | 952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei
  • 5 rosii
  • 1 radacina telina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita boia de ardei
  • usturoi granule
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • 100 g linte
  • 4 pulpe de iepure
  • ulei de masline
  • 400 ml vin
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu iepure:

Carnea de iepure o spalam si o prajim pe ambele parti in putin ulei de masline,adaugam vinul si lasam sa fiarba pana ce se evapora vinul,scoatem carnea intr-un vas si acoperim cu capac,


In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii si telina tocat marunt lasam sa se caleasca impreuna cateva minute dupa care adaugam rosiile si condimente dupa gust,


Amestecam bine si cand da in clocot adaugam lintea si carnea prajita,lasam sa fiarba la foc potrivit pana este fiarta lintea,la final adaugam patrunjel verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

12.10.2015, 18:40

Bunica 1

12.10.2015, 19:00

Bună este carnea de iepurele!

Lau 1

13.10.2015, 08:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de iepure in sos