Tocana de legume cu iepure

de Lau in Iepure, 12 Oct 2015 | 3515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei
  • 5 rosii
  • 1 radacina telina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita boia de ardei
  • usturoi granule
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • 100 g linte
  • 4 pulpe de iepure
  • ulei de masline
  • 400 ml vin
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu iepure:

Carnea de iepure o spalam si o prajim pe ambele parti in putin ulei de masline,adaugam vinul si lasam sa fiarba pana ce se evapora vinul,scoatem carnea intr-un vas si acoperim cu capac,

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii si telina tocat marunt lasam sa se caleasca impreuna cateva minute dupa care adaugam rosiile si condimente dupa gust,

Amestecam bine si cand da in clocot adaugam lintea si carnea prajita,lasam sa fiarba la foc potrivit pana este fiarta lintea,la final adaugam patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu iepure" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iepure impanat cu usturoi si garnitura de ciuperci, cartofi si dovlecel