Iepure fezandat la cuptor

de amalia01 in Iepure, 25 Noi 2016 | 846 vizualizari

 

Am primit un iepure si m-am tot gandit cum sa il fac sa fie mai bun. 
...Si tot inovatia a fost cea mai buna reteta: cu putina imaginatie si condimente amestecate.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de iepure
  • condimente Maggi Ideea zilei pui cu usturoi ( le poti inlocui cu un amestec facut din sare, piper, boia , usturoi si rozmarin)
  • 50 ml ulei
  • 300 ml apa
  • 2 lg de untura de porc ( daca vrei o poti inlocui cu ulei)
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure fezandat la cuptor:

Carnea de iepure se spala bine sub jet de apa rece .


Condimentele se dizolva bine in ulei.


Ungi carnea cu amestecul de ulei si condimente cu ajutorul unei pensule si o lasi la rece, la fezandat, pentru 8 ore.


In tava pe care vrei sa o folosesti, pui mai intai untura/ uleiul, apoi bucatile de carne fezandate. Torni si zeama lasata de carne si apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptorul incalzit in prealabil, pentru 1 ora.


Indepartezi hartia de copt si lasi la cuptor la foc mic, stropind carnea din 5 in 5 minute cu sosul din tava si mai lasi inca 30 de minute.


Servesti friptura imediat cu garnitura preferata.


Merge foarte bine o garnitura de legume la gratar .


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

carne de iepure

2

fezandare

3

condimente

4

Fezandarea fragezeste carnea si ii da o savoare aparte

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure fezandat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Catalina L 1

26.11.2016, 14:22

noiinbucatarie 1

28.11.2016, 20:48

diaconta 1

30.11.2016, 21:15

Pe langa faptul ca e foarte gustoasa,carnea de iepure e si sanatoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placintele cu pui