Iepure fezandat la cuptor

de amalia01 in Iepure, 25 Noi 2016 | 2264 vizualizari

 

Am primit un iepure si m-am tot gandit cum sa il fac sa fie mai bun. 
...Si tot inovatia a fost cea mai buna reteta: cu putina imaginatie si condimente amestecate.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de iepure
  • condimente Maggi Ideea zilei pui cu usturoi ( le poti inlocui cu un amestec facut din sare, piper, boia , usturoi si rozmarin)
  • 50 ml ulei
  • 300 ml apa
  • 2 lg de untura de porc ( daca vrei o poti inlocui cu ulei)
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure fezandat la cuptor:

Carnea de iepure se spala bine sub jet de apa rece .


Condimentele se dizolva bine in ulei.


Ungi carnea cu amestecul de ulei si condimente cu ajutorul unei pensule si o lasi la rece, la fezandat, pentru 8 ore.


In tava pe care vrei sa o folosesti, pui mai intai untura/ uleiul, apoi bucatile de carne fezandate. Torni si zeama lasata de carne si apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptorul incalzit in prealabil, pentru 1 ora.


Indepartezi hartia de copt si lasi la cuptor la foc mic, stropind carnea din 5 in 5 minute cu sosul din tava si mai lasi inca 30 de minute.


Servesti friptura imediat cu garnitura preferata.


Merge foarte bine o garnitura de legume la gratar .


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

carne de iepure

2

fezandare

3

condimente

4

Fezandarea fragezeste carnea si ii da o savoare aparte

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure fezandat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Catalina L 1

26.11.2016, 14:22

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:48

diaconta 1

30.11.2016, 21:15

Pe langa faptul ca e foarte gustoasa,carnea de iepure e si sanatoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sos garam masala
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor