Carne de iepure cu piure

de pity19 in Iepure, 14 Ian 2015 | 1466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Jumatate de iepure ( portionat )
  • sare , piper , boia , vegeta
  • ulei
  • 8 cartofi maricei
  • unt | margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de iepure cu piure:

Condimentam carnea de iepure ;

Luam o tigaie in care am adaugat ulei , dam la incins ;

Cand uleiul este incins , asezam carnea in tigaie si lasam pana se rumenesc bine pe ambele parti ;

Turnam peste carne cca 1\2 cana de apa rece ;

Lasam pana scade apa si luam de pe foc;

Pentru piure , clatim cartofii , ii curatam de coaja , taiem fiecare in 8 ;
Punem cartofii intr-o oala cu putina sare si apa rece ; Punem oala la foc mediu , pana cartofii sunt fierti ;

Strecuram de apa ; Condimentam cu vegeta , sare si piper ; Adaugam 3-4 linguri de margarina , luam un tel si zdrobim bine cartofii pana iasa foarte fin ;

 

TIPS-URI

1

Pe langa carne eu am mai pus si slanina prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de iepure cu piure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

14.01.2015, 12:28

dantes 1

14.01.2015, 13:16

Buna!

Bya Ralu 1

29.03.2015, 16:43

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!