Ghiveci de legume cu carne de iepure

de Andra_Constantinescu in Iepure, 18 Aug 2015 | 1076 vizualizari

 

Mancarea asta este cu ceea ce am gasit pe la tara, prin gradina. O mancare buna, aromata. Si daca am avut si carne proaspata, va dati seama ce nebunie a iesit.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de iepure;
  • un dovlecel;
  • 2 castraveti;
  • 2 catei usturoi;
  • 2 ardei grasi;
  • doua cepe;
  • doua fire praz;
  • 100 g varza alba;
  • sare;
  • 3 l apa;
  • doua rosii;
  • 4 linguri bulion;
  • o cracuta de cimbru verde;
  • o cracuta de busuioc verde;
  • 3 cracute de marar verde;
  • 5 boabe piper negru;
  • putin maghiran uscat;
  • putin oregano uscat.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu carne de iepure:

Se portioneaza carnea, se spala, se da cu sare si se pune la fiert in 3 l apa. Se ia spuma care se formeaza deasupra si se arunca. Daca apa scade, se mai completeaza.


Dovlecelul se curata de coaja si seminte, se spala si se taie bucati mari, la fel si castravetele.


Cateii de usturoi se curata de foi si se spala.


Ardeii se curata de seminte, se spala si se taie marunt.


Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca marunt.


Prazul se curata, se spala si se taie fasii mari.


Varza se spala si se toaca.


Dupa ce fierbe carnea pe jumatate se pun toate legumele pregatite. Dupa ce au fiert si acestea, se adauga rosiile spalate, decojite si taiate marunt, bulionul, ierburile aromatice si piperul. Se mai lasa sa dea in cateva clocote, dupa care mancarea este gata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

miki_a 1

19.08.2015, 14:12

O bunatate! Si ce poze de final!!! Felicitari!

Andra_Constantinescu 1

19.08.2015, 16:25

Multumesc tuturor!

Panacris 1

19.08.2015, 21:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure