Iepure impanat cu usturoi si garnitura de ciuperci, cartofi si dovlecel

de Andra_Constantinescu in Iepure, 17 Apr 2015 | 1858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de iepure;
  • doua capatani mici de usturoi;
  • 100 ml apa;
  • 150 ml vin rose;
  • 5 ciuperci mari;
  • un dovlecel;
  • doi cartofi medii;
  • cimbru;
  • boia de ardei dulce;
  • sare;
  • putin ulei pentru uns tava.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure impanat cu usturoi si garnitura de ciuperci, cartofi si dovlecel:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!


Se taie carnea de iepure, se spala si se fac mici crestaturi in muschi, prin care se introduce cate un catel de usturoi curatat. Se da carnea cu sare, boia de ardei dulce si cimbru si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se adauga apa si vinul si se acopera tava cu o folie de aluminiu. Se baga la cuptor pana cand se face carnea pe jumatate.


Ciupercile se spala, iar dovlecelul si cartofii se curata, se spala si se taie in bucati mari. Se dau toate cu sare si se pun in tava, atunci cand carnea este facuta pe jumatate. Se acopera tava din nou cu folia de aluminiu si se mai lasa la cuptor pana cand se patrund si legumele si ciupercile.


Se poate servi cu usturoi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure impanat cu usturoi si garnitura de ciuperci, cartofi si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

marcela1979 1

20.04.2015, 02:33

mihaelar63 1

20.04.2015, 23:43

vai ce bine arata iepurasul tau . Felicitari

Andra_Constantinescu 1

21.04.2015, 07:26

Multumesc, Mihaela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole verde în sos de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 21:41

Sacul lui Moş Crăciun

de Ancutsa 5

ieri la 20:23

Dulceaţă de citrice

de Ancutsa 5

ieri la 14:16

Briose cu picaturi de ciocolata si frisca

ieri la 12:44

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure