Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Carnea de miel se portioneaza, se curata si se spala.
Legumele se curata si se toaca.
In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pune uleiul, ceapa tocata, morcovii taiati rondele, cartofii si rosiile taiate cuburi.
Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca .
Se pun deasupra bucatile de miel, pasta de rosii si se amesteca.
Se toarna vinul si 100 ml apa si se pune capacul.
Se seteaza aparatul la High pentru 6 ore.
Spre final se adauga si verdeata tocata.
Cand este gata se introduce in cuptor pentru 30 minute ca sa scada sosul.
Se mananca calda.
Pofta Buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult