Tocana de porc

de Constelatialeu in Porc, 31 Aug 2018 | 7083 vizualizari

 

Imi era pofta de-o tocana cu multa ceapa, gogosar si ardei si nelipsita leguma porcu....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 kg ceapa rosie
  • 3 gogosari mari - cca 1/2 kg
  • 3 ardei capia
  • 1 lingurita condimente porc de la Fuchs
  • sare
  • ulei cca 100 ml
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de porc:

MAi intai ne pregatim ingredientele, spalam si taiem carnea in bucatele mici. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, curatam gogosarii si ardeii capia, apoi ii taiem bucatele mai mici. Rosiile le dam pe razatoarea mare in asa fel incat sa scapam de coaja.

Punem pe foc o cratita lasam sa se incinga, adaugam uleiul si apoi bucatele de carne si le lasam cca 20 min sa se caleasca. Scoatem carnea si adaugam ceapa, presaram un pic de sare si calim cca 15 min, adaugam ardeiul si gogosarii amestecam si adaugam si condimentele Fuchs, lasam sa se caleasca 15 min, adaugam carnea si rosiile si un pahar cu apa.

Bagam cratita in cuptor la foc mic cca 3 ore. Servim cu castraveti murati, merge si cu niste mamaliga daca nu-ti este lene sa faci.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

01.09.2018, 21:52

Am auzit cand m-ai chemat la masa si am venit! Prea buna este tocana ta!

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:58

Imi place ca e plina de culoare!

Sidy 1

26.09.2021, 06:29

Un deliciu...merge bine cu o mamaliguta, nu ?

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc cu ceapă preparată în vasul Zepter