Tocana de pui cu legume

de Lau in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2015 | 1573 vizualizari

 

M-am inspirat de la Merisor

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 500 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri pasta de rosii
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • rozmarin
  • oregano
  • 4 frunze leurda
  • boia de ardei
  • foi de dafina
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de pui cu legume:

Puiul il spalam, il portionam in bucati.Intr-o oala punem puiul, sare si apa cat sa il acopere.


Il lasam sa fiarba cca 10 minute, dupa care il prajim pe ambele parti.


Scoatem carnea intr-o tava pe care o vom acoperi.


In uleiul in care am prajit carnea adaugam legumele tocate, rondele si lasam sa se patrunda putin.


Scoatem legumele si le adaugam peste carne.


In grasimea de la legume (mai adaugam grasime de la apa in care am fiert carnea) adaugam cartofi, rozmarin, sare, piper, boia de ardei, oregano si ii lasam cca 10 min.


Ii scoatem, adaugam leurda tocata si ii adaugam peste legume.


Adaugam 1 cescuta apa, foile de dafin si dam la cuptorul incalzit cca 20 min.


Scoatem tava si adaugam pasta de tomate si usturoiul tocat, dam din nou la cuptor pentru inca cca 5 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alilianaa 1

16.04.2015, 21:54

bun, bun

anca_rm 1

17.04.2015, 08:19

Lau 1

17.04.2015, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa, usturoi si mamaliga