Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru ca ieri am avut putina racoare,am facut aceasta tocanita ca de mult mi-era pofta!
Va invit la masa!
Puiul curatat,portionat,spalat,il punem intr-un vas mai mare cu ulei uncins,dupa 2-3min adaugam ceapa,ardeiii taiati in cubulete mai mari,dupa cateva minute adaugam rosiile la fel taiate,dafin,usturoi,1cana cu apa si lasam la foc mic cu capac;
dupa ce a scazut putin adaugam bulionul,cartofii cubulete sau sferturi,1lingurita sare,zahar,1cana cu apa si dam vasul la cuptor 30-35min;
dupa acest timp,potrivim tocana de gust,adaugam verdeata si servim cu mamaliguta si castraveti murati de vara.(eu am uitat de verdeata)
Pofta buna!!
1
daca rosiile sunt suficient de coapte,nu mai e nevoie de bulion
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult