Tocana de vita la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 15 Noi 2016 | 4775 vizualizari

 

Mi-a adus mama niste carne de vita si mi-a zis :vezi ca asta a fost vaca batrana toata ziua, asta este te mai si pacalesti, zice omul ca taie vitel si a gresit, a taiat-o pe maica`sa....asa ca am umblat iar la cioroi, sa o fragezeasca ...pe doamna vaca...:)))

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg carne de vaca
  • 2 cepe de apa
  • 2 morcovi
  • 3-4 ardei rosii si galbeni, mai mici, ultimile ramasite ale toamnei
  • 4 cartofi
  • condimente Kotany pentru vita
  • sare
  • cca 300 ml suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vita la slow cooker Crock-Pot:

Mai intai am taiat carnea in bucatele le-am spalat, le-am uscat cu un servet si apoi le-am pus sa se caleasca cca 15 min. Separat am curatat legumele si le-am taiat mai grosier, asa cu barda... Am scos carnea si am condimentat-o, apoi am pus in recipientul slow cooker Crock-Pot  un pic de ulei, am adaugat legumele si un praf de sare, am amestecat ,am asezat si bucatile de carne, peste care am turnat sucul de rosii, am clatit sticluta de suc de rosii cu apa si am turnat si apa peste carne. Am amestecat, am pus capacul si am activat functia high pentru cateva ore bune, nu le mai stiu numarul, ca am avut treaba. Important este sa fie gata cand vine ''seful'' acasa.....Gata...asteptam verdictul...de mirosit, miroase bine ....:)))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vita la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1370 puncte

oanapl

1211 puncte

Caty

1184 puncte

MotanLaOale

1007 puncte

Rocsi

544 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din cotlet de porc, in stil vienez