Tocana mexicana

de DIANA B in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2011 | 6936 vizualizari

 

Absolut delicioasa !
Este fff picanta si necesita rapiditate si vase nonaderente ptr a nu avea surprize . Ptr cine doreste sa experimenteze , v-as sfatui ca mai intai sa va pregatiti toate , toate ingredientele , ca nu-i timp de-o cafea , tigara ... nici vorba , altfel veti pierde preparatul

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 5 cartofi
  • 3 cepe medii
  • 1 ct rosii cubulete
  • 50 g stafide
  • 1 lgt oregano
  • 1 lgt chimen
  • 50 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • 3 ardei iuti
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana mexicana:

Cartofii se curata , se taie cubulete mici si se fierb timp de 15 minute . Carnea se caleste vreme de cateva minute pana se albeste . Separat ceapa se toaca f marunt si se caleste putin in cateva lg de ulei . Cand carnea si-a schimbat culoare , i se alatura ceapa , se lasa cateva minute sa-si imprumute gusturile , se sareaza si pipereaza si se adauga si ardeii iuti taiat rondelute (eu am inlocuit cu sosul pishcacios facut de mine) si usturoiul pisat . Rosiile cubulete se zdrobesc bine , se adauga si ele , impreuna cu stafidele hidratate din timp in apa rece , timp de 30 de minute , acestora urmandu-le cartofii fierti si scursi . Se adauga chimenul si oregano si totul se lasa la foc mic , timp de 15 minute . Uuuuuuuu , ce ritm alert ... am obosit si sa povestesc ce-am facut .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana mexicana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluți gătiți în vasul Zepter!