Fasole batuta cu pulpe de pui prajite in tigaie

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Mar 2011 | 3589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • 1 capatana usturoi
  • 2 pulpe
  • sare
  • condimente pentru carne
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu pulpe de pui prajite in tigaie:

spalam fasolea si o punem la fiert in apa cu sare


dupa ce au fiert lasam sa se raceasca si cand s-au racit bagam mixerul si le mixam bine pana se face ca o pasta. Curatam usturoiul, il pisam bine si il facem mujdei, adaugam peste fasole potrivim de sare.


Curatam pulpele, le spalam bine le punem sa fiarba in apa cu sare. Cand au fiert le condimentam si le punem sa se prajeasca in tigaie, le prajim pana se rumenesc


Curatam ceapa, intr-o tigaie punem uleiul sa se incinga. Taiem ceapa maruntel, o punem in uleiul incins, o calim pana devine la culoare aurie, adaugam bulionul si 5 lg de apa si un pic de condiment, lasam sa traga un clocot.


Punem fasolea in farfurie deasupra punem ceapa, langa punem pulpa de pui.

 

TIPS-URI

1

fasolea ca sa fiarba mai repede eu o pun cateva ore in apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu pulpe de pui prajite in tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

01.03.2011, 21:32

motan,luk,miuta multumesc

elena1988 1

02.03.2011, 11:16

mamaieelena 1

02.03.2011, 17:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu ciolan afumat