Fasole batuta cu pulpe de pui prajite in tigaie

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Mar 2011 | 4005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • 1 capatana usturoi
  • 2 pulpe
  • sare
  • condimente pentru carne
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu pulpe de pui prajite in tigaie:

spalam fasolea si o punem la fiert in apa cu sare


dupa ce au fiert lasam sa se raceasca si cand s-au racit bagam mixerul si le mixam bine pana se face ca o pasta. Curatam usturoiul, il pisam bine si il facem mujdei, adaugam peste fasole potrivim de sare.


Curatam pulpele, le spalam bine le punem sa fiarba in apa cu sare. Cand au fiert le condimentam si le punem sa se prajeasca in tigaie, le prajim pana se rumenesc


Curatam ceapa, intr-o tigaie punem uleiul sa se incinga. Taiem ceapa maruntel, o punem in uleiul incins, o calim pana devine la culoare aurie, adaugam bulionul si 5 lg de apa si un pic de condiment, lasam sa traga un clocot.


Punem fasolea in farfurie deasupra punem ceapa, langa punem pulpa de pui.

 

TIPS-URI

1

fasolea ca sa fiarba mai repede eu o pun cateva ore in apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu pulpe de pui prajite in tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

01.03.2011, 21:32

motan,luk,miuta multumesc

elena1988 1

02.03.2011, 11:16

mamaieelena 1

02.03.2011, 17:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de porc

de Ancutsa 5

ieri la 21:20

Cartofi umpluţi cu brânza şi afumătură de casă

de Ancutsa 5

ieri la 21:13

Gem de caise

de Ancutsa 5

ieri la 20:15

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole pastai cu cartofi si ardei gras