Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult
Pentru ca dezghetasem prea multa carne si mi-ati facut pofta pe aici cu niste tocanite, am facut si eu una, mai ales ca aveam niste salata verde si nu stiam cu ce sa o mananc. Ma rog, stiam eu ce sa fac cu ea, dar ce dieta e aia fara o tocanita .....
Taiem carnea in bucati potrivite.
In uleiul incins punem carnea. Cand s-a albit bine pe toate partile, adaugam ceapa tocata fin. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic. Amestecam ocazional.
Cand ceapa a devenit translucida, adaugam cartofii taiati in 6 pe lungime si mazarea. Acoperim cu apa, punem cimbrul si foile de dafin si fierbem la foc mic 15 minute. Adaugam rosiile, pasta de ardei, sare, piper si maghiranul. Daca este nevoie mai completam cu apa calda. Mai fierbem 10 minute.
Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.
1
puteti inlocui carnea de porc cu carne de pui sau vita
2
daca aveti o carne mai tare fiebeti-o de jumatate inainte de a adauga legumele
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult