Tocanita cu ficatei (sote) de pui

de Gicuta in Pui, 20 Iun 2015 | 7002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g ficatei de pui
  • 2 cepe mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • ardei gras rosu si verde
  • 1 cutie rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 200 ml vin alb
  • 6 linguri ulei
  • 100 ml apa
  • 5-6 fire de marar si patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ficatei (sote) de pui:

 

Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecurataore la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul cubulete ( eu l-am avut cubulete congelat). Intr-o cratita, punem uleiul si cand se incinge adaugam ceapa si o lasam la calit 2-3 minute, dupa care punem ardeiul tocat. Cand legumele s-au inmuiat, adugam ficateii, ii calim 4-5 minute, dupa care adaugam vinul si apa. Acoperim cratita si lasam sa fiarba 15-20 de minute la foc mic pana mai scade tocanita.Adaugam rosiile in bulion si usturoiul pisat si mai lasam sa dea cateva clocote .La final adaugam verdeata tocata.

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ficatei (sote) de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ceapa verde