Tocanita cu galuste

de rivka in Pui, 12 Mar 2010 | 10873 vizualizari

 

O mancare ieftina si foarte gustoasa si satioasa, ne-o facea des acasa cand eram mici si o fac si eu acum foarte des caci ne place foarte mult inclusif sotului .

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa pui(puteti pune si 2, sau tacam pentru supa sau spinare ce aveti in casa)
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 morcov maricel
  • 1 ardei
  • 1 fir de praz
  • 1 fir de telina
  • 1 lingura pasta de ardei iuti
  • 2 oua
  • faina
  • pasta rosii
  • verdeata pt servit
  • muraturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu galuste:

Legumele si zarzavatul se toaca marunt si se pun foarte scurt la dustuit in 2 linguri de ulei masline pana cand incep sa-si lase miros.


Se aduga carnea de pui, apa si se lasa la fiert.Cand carnea este fiarta(eu am scos-o am curatat-o de pe os si am pus-o la loc dumneavoastra o puteti lasa asa cu os in mancare dupa cum sunt de mofturosi copii/sotii) se adauga pasta de rosii, jumatate de lingurita de pasta de ardei.


Se prapara din 2 oua batute cu furculita, jumatate de lingurita de sare si faina un maglavais cam ca si o smantana groasa.


In timp ce fierbe mancarica cu o lingurita mica se adauga maglavais in mancare.Galustele sunt gata cand se ridica la suprafata.


Se serveste calda, presarata cu verdeata, si langa paine si muraturi dupa gust.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

13.03.2010, 00:20

cred ca buna nu am macat pana acuma,o sa incerc,ami ai putem veni?

mihaelar63 1

13.03.2010, 00:38

sunt fan galuscute eu fac si in supe din cate 3
oua , sa ne ajunga

elena1988 1

08.02.2011, 14:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute la cuptor