Tocanita cu legume si carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 9 Mai 2017 | 4836 vizualizari

 

Foarte gustoasa, ne-a ajuns doar la 1 masa :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g care de porc
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3-4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu legume si carne de porc:

Punem la calit legumele: ceapa tocata marunt, ardeiul tocat julienne si morcovul dat pe razatoare. Eu am avut morcov amestecat cu ardei ras, de la congelator.

Le lasam 6-7 minute la calit, dupa care adaugam 1 cana de apa si cartofii taiati cuburi. Adaugam si carnea prajita separat. Completam cu apa si lasam la fiert, aprox. 25-30 de minute, dupa care adaugam pasta de tomate, Maggi si piper dupa gust.

Mai lasam 15 minute pe foc, iar inainte sa stingem focul tochiturii, adaugam si mararul tocat marut.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui Maggi cu sare, ardei boia, piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (24)

oanapl 1

10.05.2017, 11:29

De mult n-am mai mancat. Ce pofta mi-ai facut!

Rocsi 1

10.05.2017, 18:40

O sa servesc si eu o portie!

Rahela Velicu 1

10.05.2017, 21:32

Sigur!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc si carnaciori la gratar