Tocanita cu vita

de -Miti- in Vita, 29 Noi 2010 | 3972 vizualizari

 

Nimic nu se compara cu tocanita de vita!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de vita
  • 1 ceapa mare,taiata cubulete
  • 2 tulpini de telina,cu tot cu frunze,taiate
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 cutie de rosii
  • 6 cani de supa de vita sau apa+cub de vita
  • 1/2 cana de patrunjel,taiat marunt
  • 4 foi de dafin
  • 1 kg de cartofi,curatati si taiati cuburi mai mari
  • 1 cana de morcovi,taiati
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu vita:

Se prajeste putin carnea,pana s-a rumenit pe toate partile.Se face asta pentru a retine sucurile din carne si a o face mai frageda.Carnea se prajeste in tigaie,dar nu se suprapun bucatile,intrucat nu se vor mai praji ci se vor gati la abur. Se scoate carnea si se prajeste ceapa cu telina si apoi se adauga usturoiul.Adauga patrunjelul,foile de dafin,rosiile,carnea si supa sau apa. Se da la fiert si dupa ce a inceput sa clocoteasca,se da la foc mic. Se fierbe doua ore sau pana cand e fiarta carnea.


Se adauga morcovii si carnea si se mai fierb inca 30 de minute sau pana cand sunt fierte legumele. Se sareaza dupa gust. Daca il vrei mai gros se poate adauga amidon amestecat cu apa.Se pot adauga si mai multe legume.


Eu o fac la oala cu presiune si intr-o ora e gata tocanita!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu vita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

30.11.2010, 13:53

tanyapatap 1

30.11.2010, 15:21

ionix 1

08.12.2010, 17:21

vreau şi eu... dar cu mămăliguţă

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Antricot la cuptor