Tocanita de ardei cu oua ochiuri

de katty in Mancaruri de legume, 5 Sep 2021 | 4365 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei galbeni
  • 2 ardei rosii
  • 100 gr bacon taiat cubulete
  • 1 lingura ulei
  • 200 gr rosii cuburi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • 3 oua
  • busuioc verde pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei cu oua ochiuri:

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici. Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa si putina sare. Cand ceapa incepe sa se inmoaie punem baconul taiat cubulete.Dupa ce acesta incepe sa se rumeneasca putin adaugam ardeii grasi. Ii lasam pana se inmoaie si punem rosiile si pasta de tomate. Potrivim de sare si piper si adaugam busuiocul uscat. Lasam la foc pana seaca toata zeama. Facem 3 adancituri in tocanita in care vom sparge ouale. Punem capacul si lasam la foc pana ouale se sabilizeaza. Oprim focul si punem frunzele de busuioc. Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu orez nedecortificat