Tocanita de cartofi si ciuperci

de nadea68 in Mancaruri de post, 16 Noi 2014 | 4037 vizualizari

 

o mancarica de post gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi si ciuperci:

Curatam cartofii,ii spalam si-i taiem in bucati mai marisoare sau cum va place voua :)


Ii punem la fiert intr-o oala.


Intre timp curatam si ciupercile de pamant daca este nevoie,ii spalam cu o perie sub un jet de apa si-i taiem in bucati mai mari.


Curatam ceapa si ardeiul.Taiem marunt si punem la prajit cu un pic de ulei.Cand ceapa s-a calit adaugam rossi in bulion dupa care prajeala o adaugam la cartofi.care ar trebui sa fie pe jumate fierti.


Adaugam si sare dupa care adaugam la sfarsit si ciupercile.


Lasam sa fiarba pana cartofii sunt aproape gata.


Aprindem cuptorul.Tocanita o varsam intr-un vas care se poate baga la cuptor.Eu am folosit de sticla.Introducem tocanita la cuptor pana se rumeneste.


Cand e gata o scoatem si punem patrunjel deasupra.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

puteti aduga si alte legume,dovlecel,morcov...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

16.11.2014, 20:40

nadea68 1

16.11.2014, 21:35

MMultumesc pentru aprecieri si cer scuse pt calitatea pozelor.

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale manastiresti