Tocanita de ciuperci cu aripioare de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Aug 2014 | 4817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 6-8 aripioare de pui
  • 300 ml supa de pui
  • 2 linguri cu bulion/suc de rosii
  • ardei gras rosu/verde/galben
  • 2 cepe uscate
  • un morcov
  • 2-3 rosii
  • sare dupa gust
  • cateva frunzulite de busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu aripioare de pui:

Rumenim usor aripioarele de pui.


Adaugam legumele tocate marunt si le calim pana ce devin translucide.


Taiem ciupercile in cuburi mici si le punem peste aripiaorele de pui, adaugand si supa.


Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba totul pentru 30 de minute aproximativ.


Saram dupa gust, adaugam bulionul/sucul de rosii si continuam fierberea pentru inca 10-15 minute (cat sa se lege sosul format).


Dupa ce luam vasul de pe foc, presaram busuiocul tocat.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Optional, se pot adauga si 2-3 catei de usturoi.

2

Ciupercile le-am curatat de coaja si le-am fiert pentru 10 minute, inainte de a le adauga in preparatul propriu-zis.

3

Este o tocanita minunata, servita alaturi de mamaliguta :) mai ales!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Panacris 1

12.08.2014, 11:19

Rocsi 1

12.08.2014, 13:07

Mmm, salivez!

Dya Daniela Andrei 1

12.08.2014, 17:57

Va pup ! Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu pui si smantana