Tocanita de ficatei

de Zamfira in Ficat, 4 Oct 2012 | 9153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui (500 g)
  • 1 cepa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 rosie
  • boia dulce
  • patrunjel verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei:

Spalam, curatam de pielita si portionam ficateii de pui. Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa marunt si ardeii bucatele. Calim ceapa si ardeii in ulei si in final adaugam 2 lingurite de boia dulce. Adaugam rosiile feliate, usturoiul pisat, ficateii, sare, piper. Timp de fierbere: 20 - 25 minute. In final adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui aromati