Tocanita de pipote si inimi

de Lau in Mancaruri cu carne, 4 Mar 2012 | 4732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de pipote si inimi
  • 1 ceapa
  • 2 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 200 ml suc de rosii
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 4 catei usturoi
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Calim ceapa in putin ulei, adaugam ardeiul si morcovii taiati, lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam pipotele si mai lasam putin sa se caleasca impreuna. Am adaugat sucul de rosii, sare, foaia de dafin, acoperim si lasam sa fiarba la foc mic, daca mai este nevoie completam cu apa. Cand au fiert pipotele lasam vasul descoperit si lasam sa fiarba pana scade la consistenta dorita.


Eu am adaugat o lingura de pasta de tomate cu o lingura de faina si am mai lasat sa fiarba cateva clocote, la final am adaugat usturoiul pisat, patrunjel si condimente dupa gust.


Am servit cu mamaliguta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

01.04.2012, 23:04

Andreea_Mario 1

28.09.2012, 16:44

preferata mea waww trimite-mi si mie macar o farfurioara

Lau 1

28.09.2012, 17:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi