Tocanita de pipote si inimi

de AndrutzaP in Pui, 15 Mai 2016 | 791 vizualizari

 

  Despre pipote si inimi am o amintire placuta: copil fiind, bunica le punea deoparte special pentru noi. Era asa, ca o delicatesa!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 ctei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • mix piper boabe
  • o mana patrunjel tocat
  • o tija de menta
  • 2 frunze de ceapa verde
  • 1 lingura bulion
  • 2 linguri bulion de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Pipotele si inimile se spala foarte bine. Inimile se taie in jumtate si se spala bine de sangele ramas in interiorul ventriculelor.


Intr-o tava unsa cu ulei de masline se pune carnea si apoi, peste, legumele curatate si taiate dupa preferinta.


Deaspura puneti sare (dupa gust), boabe de piper, patrunjelul,menta si 1 cana cu apa.


Se acopera cu o foile de aluminiu si se da la cuptor, la 150 grade pentru 2h.


Dupa cele doua ore se scoate folia de aluminiu, se adauga bulionul de rosii si cel de ardei dizolvate intr-o jumtate de cana de apa.


Se mai da la cuptor(de data asta fara foile) pentru 1 ora.


Cand sunt gata, se opreste focul, se pun frunzele de ceapa tocate.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Puteti pune vin in loc de apa (in faza initiala)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Andreea Caroline 1

15.05.2016, 21:38

mirela0911 1

16.05.2016, 08:51

Îmi place!

Moni_alex 1

18.05.2016, 15:26

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi