Tocanita de porc cu galuste

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2014 | 2305 vizualizari

 

Rapid si gustos,preferata fetei mele.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa medie
  • 2 galbenusuri
  • faina
  • 100g smantana(Pilos 20%)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu galuste:

Intr-o cratita punem 2 linguri de ulei si calim ceapa taiata fidelute.Adaugam ardeiul taiat marunt si le calim.Taiem carnea cubulete si o adaugam peste ceapa si ardei si lasam sa se rumeneasca putin.


Punem apa in cratita cat sa acoperim carnea si o lasam sa fiarba la foc mediu.Dupa ce a fiert carnea adaugam galustele,rand pe rand facute din 2 galbenusuri amestecate cu faina,sare,piper si apa de la carne.


Dupa prepararea galustelor mai lasam sa fiarba 5 minute si adaugam smantana amestecata cu 2 linguri de faina.Sosul iasa ca o crema mai subtire,adaugam patrunjel dupa gust.


Un deliciu,pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

anca_rm 1

10.03.2014, 13:00

reisnaor_2006 1

10.03.2014, 13:56

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

ieri la 21:24

Sparanghel cu bacon și cartofi wedges

de Meea 4

ieri la 18:50

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc si cartofi intregi