Tocanita de porc cu galuste

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2014 | 1301 vizualizari

 

Rapid si gustos,preferata fetei mele.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa medie
  • 2 galbenusuri
  • faina
  • 100g smantana(Pilos 20%)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu galuste:

Intr-o cratita punem 2 linguri de ulei si calim ceapa taiata fidelute.Adaugam ardeiul taiat marunt si le calim.Taiem carnea cubulete si o adaugam peste ceapa si ardei si lasam sa se rumeneasca putin.


Punem apa in cratita cat sa acoperim carnea si o lasam sa fiarba la foc mediu.Dupa ce a fiert carnea adaugam galustele,rand pe rand facute din 2 galbenusuri amestecate cu faina,sare,piper si apa de la carne.


Dupa prepararea galustelor mai lasam sa fiarba 5 minute si adaugam smantana amestecata cu 2 linguri de faina.Sosul iasa ca o crema mai subtire,adaugam patrunjel dupa gust.


Un deliciu,pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

anca_rm 1

10.03.2014, 13:00

reisnaor_2006 1

10.03.2014, 13:56

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc si cartofi intregi