Tocanita de porc (reteta ungureasca)

de Gherca Daniela in Porc, 4 Dec 2018 | 7154 vizualizari

COMENTARII (14)

RODIMUR 1

04.12.2018, 11:23

Tocănița de porc este oricum foarte gustoasă, oricare i-ar fi originea etnică...!

vasimur 1

04.12.2018, 11:26

diaconta 1

04.12.2018, 11:41

Imi place

mirela0911 1

04.12.2018, 12:18

O tocanita tare buna ai facut!

MotanLaOale 1

04.12.2018, 13:04

Constelatialeu 1

04.12.2018, 13:47

Daca-i porc poate sa fie si reteta din Paua noua Guinee....

Gherca Daniela 1

04.12.2018, 16:43

Cleme va multumesc tuturor!

Andra_Constantinescu 1

04.12.2018, 20:29

Buna!

Bunica 1

04.12.2018, 20:59

Bunaaaa!

Ksenya 1

05.12.2018, 12:31

imi place cum aratra

Rocsi 1

05.12.2018, 19:54

Prea buna este! As vrea o portie!

madi_marin 1

07.12.2018, 10:48

Imi place foarte mult!

dantes 1

07.12.2018, 12:50

Buna!

Rahela Velicu 1

10.12.2018, 12:43

Cat de bine arataaa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Porc la ceaun sub foc de lemne ( leguma mea preferata )