Tocanita de pui cu bureti de roua

de mihaelar63 in Pui, 12 Dec 2014 | 4502 vizualizari

 

Cand ai un puiut frumusel de casa nu-ti bati joc de el , il faci tocanita :d

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa -inclusiv maruntaiele .
  • 2 cepe galbene
  • 1 lingurita pasta de ardei iute rosu
  • 1 lingura rasa boia rosie de ardei
  • 1 lingura de cimbrisor verde tocat
  • 2 linguri rase faina alba
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 300 gr bureti de roua [ congelati ]
  • 500 ml lapte [ de casa ]
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu bureti de roua:

  1. Ceapa se curata si se spala , se toaca cubulete marunte .
  2. Puiul se curata, se portioneaza si se spala , se tamponeaza cu un servet sa fie uscat .
  3. Puiul se pune la prajit in ulei pana incepe sa-si schimbe culoarea .
  4. Adugati ceapa si lasati pana devine sticloasa . Sarati .
  5. Se pune pasta de ardei, cimbrisorul  si boiaua si se amesteca .
  6. Puneti faina alba , amestecati si turnati laptele treptat .Adugati si ciupercile .
  7. Daca sosul va pare prea gros puneti putina apa si mai fierbeti 15-20 minute .
  8. La sfarsit se incorporeaza smantana si se serveste cu mult patrunjel verde.
  9. Garnitura cea mai potrivita este mamaliguta .Sau paste daca doriti .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu bureti de roua" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ciuperci