Tocanita de pui cu bureti de roua

de mihaelar63 in Pui, 12 Dec 2014 | 1552 vizualizari

 

Cand ai un puiut frumusel de casa nu-ti bati joc de el , il faci tocanita :d

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa -inclusiv maruntaiele .
  • 2 cepe galbene
  • 1 lingurita pasta de ardei iute rosu
  • 1 lingura rasa boia rosie de ardei
  • 1 lingura de cimbrisor verde tocat
  • 2 linguri rase faina alba
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 300 gr bureti de roua [ congelati ]
  • 500 ml lapte [ de casa ]
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu bureti de roua:


  1. Ceapa se curata si se spala , se toaca cubulete marunte .

  2. Puiul se curata, se portioneaza si se spala , se tamponeaza cu un servet sa fie uscat .

  3. Puiul se pune la prajit in ulei pana incepe sa-si schimbe culoarea .

  4. Adugati ceapa si lasati pana devine sticloasa . Sarati .

  5. Se pune pasta de ardei, cimbrisorul si boiaua si se amesteca .

  6. Puneti faina alba , amestecati si turnati laptele treptat .Adugati si ciupercile .

  7. Daca sosul va pare prea gros puneti putina apa si mai fierbeti 15-20 minute .

  8. La sfarsit se incorporeaza smantana si se serveste cu mult patrunjel verde.

  9. Garnitura cea mai potrivita este mamaliguta .Sau paste daca doriti .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu bureti de roua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

marcela1979 1

13.12.2014, 00:14

Gherca Daniela 1

13.12.2014, 00:28

babi5 1

14.12.2014, 07:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ciuperci