Tocanita de pui cu galuste

de Sidy in Pui, 26 Oct 2010 | 4528 vizualizari

 

Dupa o perioada in care nu am mai apucat sa scriu retete pentru ca am fost in santier, m-am mutat in casuta noua si am reusit sa am si net , asa ca...vin iar cu retetele mele...
Deci:

 

INGREDIENTE

  • Un pui
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu galuste:

Puiul se spala bine si se transeaza in bucati potrivite.Legumele spalate se feliaza si ele si se calesc in ulei. Se adauga carnea, pasta de gogosari, sare si piper si o cana mare cu apa care sa acopere carnea. Se acopera si se lasa sa fiarba carnea. Se fac galustele:se bat bine ouale, se adauga faina si uleiul si se amesteca bine ca sa iasa un aluat moale . Daca e prea tare se adauga apa , apoi se amesteca bine.


Se pune la fiert apa cu sare si in momentul cind fierbe se rup galustele cu lingurita. Se lasa sa fiarba cam 8 minute.

Dupa ce au fiert , se lasa sa se odihneasca 2-3 minute, apoi se pun sub un jet de apa. Cand carnea este fiarta adaugam patrunjelul verde tocat si servim tocanita alaturi de galuste.

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Cine prefera, poate adauga o lingurita cu smantana....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Miha 1

26.10.2010, 22:15

Bine ai revenit!

La Ancuta 1

26.10.2010, 23:38

Sa te bucuri de noua locuinta. Imi place tocanita

Sidy 1

28.10.2010, 08:21

Multumesc frumos fetele mele dragi Si daca voi mai lipsi cate putin sa stiti ca mai am de lucru la casa...acum se lucreaza la exterior , cat mai tine vremea cu noi !
Va tzuc si va imbratisez

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta crocanta si sos de rosii