Tocanita de pui cu galuste

de Sidy in Pui, 26 Oct 2010 | 4193 vizualizari

 

Dupa o perioada in care nu am mai apucat sa scriu retete pentru ca am fost in santier, m-am mutat in casuta noua si am reusit sa am si net , asa ca...vin iar cu retetele mele...
Deci:

 

INGREDIENTE

  • Un pui
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu galuste:

Puiul se spala bine si se transeaza in bucati potrivite.Legumele spalate se feliaza si ele si se calesc in ulei. Se adauga carnea, pasta de gogosari, sare si piper si o cana mare cu apa care sa acopere carnea. Se acopera si se lasa sa fiarba carnea. Se fac galustele:se bat bine ouale, se adauga faina si uleiul si se amesteca bine ca sa iasa un aluat moale . Daca e prea tare se adauga apa , apoi se amesteca bine.


Se pune la fiert apa cu sare si in momentul cind fierbe se rup galustele cu lingurita. Se lasa sa fiarba cam 8 minute.

Dupa ce au fiert , se lasa sa se odihneasca 2-3 minute, apoi se pun sub un jet de apa. Cand carnea este fiarta adaugam patrunjelul verde tocat si servim tocanita alaturi de galuste.

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Cine prefera, poate adauga o lingurita cu smantana....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Miha 1

26.10.2010, 22:15

Bine ai revenit!

La Ancuta 1

26.10.2010, 23:38

Sa te bucuri de noua locuinta. Imi place tocanita

Sidy 1

28.10.2010, 08:21

Multumesc frumos fetele mele dragi Si daca voi mai lipsi cate putin sa stiti ca mai am de lucru la casa...acum se lucreaza la exterior , cat mai tine vremea cu noi !
Va tzuc si va imbratisez

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta