Tocanita de rosii cu mamaliguta

de jolygina in Mancaruri de post, 13 Iun 2010 | 10567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mai mari
  • 2 cutii de rosii (eu am gasit rosii la conserva din acelea mici)
  • un ardei galben
  • sare
  • piper
  • mamaliga:
  • un pahar de malai
  • o ligurita de sare si 4 pahare de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii cu mamaliguta:

se taie ceapa solzisori si ardeiul fideluta si se calesc


se adauga rosiile din conserva si se mai pune o cana de apa peste

se lasa sa fiarba la foc mic pana scade bine

la sfarsit se adauga un ou intreg si se amesteca

se serveste cu mamaliguta calda

eu am facut mamaliguta la microunde mai rapid

se pune apa se ameseca cu sarea si malaiul si se baga la microunde cate patru minute de patru ori

la fiecare patru minute se scoate si se amesteca cu telul sau o lingura de lemn

mamaliga la microunde se baga la puterea cea mai mare a cuptorului cu microunde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

babi5 1

08.01.2014, 15:43

Cris2711 1

08.01.2014, 16:14

Constelatialeu 1

08.01.2014, 18:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta