Tocanita de stevie

de violeta30 in Mancaruri de legume, 10 Apr 2015 | 832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita
  • 10 legaturi stevie oparita
  • 2 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de stevie:

Taiem ceapa marunt si o punem la calit in ulei, apoi punem 100 ml apa pentru a se inabusi.


Stevia oparita o tocam marunt si o punem peste ceapa calita. Potrivim de sare si lasam sa scada putin. Punem bulionul, doar dupa ce a scazut lichidul din stevie.


Lasam 10 minute la fiert si punem usturoiul pisat ca pentru mujdei. Mai lasam pe foc un minut si oprim focul.


Se poate servi cu mamaliguta sau cu ou ochi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

10.04.2015, 17:57

dantes 1

12.04.2015, 09:11

Buna!

reisnaor_2006 1

02.05.2015, 23:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Budinca de legume