Tocanita la cuptor

de -Licurici- in Porc, 27 Sep 2015 | 7020 vizualizari

 

Am pregatit o tocanita tare gustoasa la cuptor. Am lasat bucata de carne intreaga sa se patrunda bine, apoi am taiat-o felii. A iesit foarte frageda si gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg de spata de porc
  • 3 cepe mici
  • 3 rosii
  • 1 gogosar
  • 2 ardei bulgaresti
  • condimente pentru carne de porc
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • patrunjel, marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita la cuptor:

  • Am spalat carnea de porc, am lasat-o putin la scurs. Am pus-o intr-un vas termorezistent, apoi am dat-o cu condimente pe ambele parti, am pus 3 cani de apa si am bagat-o in cuptor pentru 30 min. Dupa 30 min, am intors-o pe partea cealalta si am mai lasat putin,
  • Intre timp, am taiat legumele: ceapa am taiat-o julienne, gogosarul bastonase, iar ardeii bulgaresti rondele.
  • Am scos vasul din cuptor, am taiat carnea felii, am adaugat legumele deasupra si un pahar de apa. Dupa 15 min, am amestecat, sa ajunga legumele sub carne si am lasat la cuptor pana a scazut apa si s-a format un sos.
  • La final, am pus patrunjel si marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor