Tocanita papricata de pui cu tarhon

de mihaelar63 in Pui, 15 Iun 2014 | 2058 vizualizari

 

Ce bun este un puiut galben de tara , o adevarata delicatesa daca ai ocazia .

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 linguri tarhon verde tocat
  • 2 linguri pasta rosii
  • 2 linguri pasta ardei rosu
  • 2 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingurita fulgi chili
  • 1 lingura faina alba
  • sare
  • faina de malai pentru mamaliga
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita papricata de pui cu tarhon:

Puiul curratat , spalat si portionat se sareaza si se prajeste usor in ulei intr-o cratita incapatoare .


Dupa ce se evapora apa ceeste lasata de carne siaceasta incepe sa prinda crusta se adauga ceapa si jumatate din patrunjel tocate .Se amesteca .


Imediat se pune pasta de rosii , cea de ardei , boiaua , fulgii de chili, faina alba .


Adugati cate putin apa cat sa acopere carnea ,amestecand cu atentie sa nu se faca cocoloase .


Lasati la fiert . Daca puiul este tanar in 15-20 minute este fiert [ a fost si prajit in prealabil ].


Daca sosul scade pra mult la fierbere mai adugati putina apa .


La servire presarati restul de patrunjel si tarhon verde .


Serviti cu garnitura de mamaliguta .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita papricata de pui cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ela68 1

16.06.2014, 16:45

intr-adevar puiul de tara are un gust deosebit . tot ce-ai facut este exceptional

Panacris 1

16.06.2014, 19:28

Deci, n-am glumit Deja puiul de țară se gătește, alături de câteva ciupercuțe

Rocsi 1

16.06.2014, 20:27

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu ciuperci si smantana