Tocanita papricata de pui cu tarhon

de mihaelar63 in Pui, 15 Iun 2014 | 4723 vizualizari

 

Ce bun este un puiut galben de tara , o adevarata delicatesa daca ai ocazia .

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 linguri tarhon verde tocat
  • 2 linguri pasta rosii
  • 2 linguri pasta ardei rosu
  • 2 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingurita fulgi chili
  • 1 lingura faina alba
  • sare
  • faina de malai pentru mamaliga
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita papricata de pui cu tarhon:

Puiul curratat , spalat si portionat se sareaza si se prajeste usor in ulei intr-o cratita incapatoare .

Dupa ce se evapora apa ceeste lasata de carne siaceasta incepe sa prinda crusta se adauga ceapa si jumatate din patrunjel tocate .Se amesteca .

Imediat se pune pasta de rosii , cea de ardei , boiaua , fulgii de chili, faina alba .

Adugati cate putin apa cat sa acopere carnea ,amestecand cu atentie sa nu se faca cocoloase .

Lasati la fiert . Daca puiul este tanar in 15-20 minute este fiert [ a fost si prajit in prealabil ].

Daca sosul scade pra mult la fierbere mai adugati putina apa .

La servire presarati restul de patrunjel si tarhon verde .

Serviti cu garnitura de mamaliguta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita papricata de pui cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ela68 1

16.06.2014, 16:45

intr-adevar puiul de tara are un gust deosebit . tot ce-ai facut este exceptional

Panacris 1

16.06.2014, 19:28

Deci, n-am glumit Deja puiul de țară se gătește, alături de câteva ciupercuțe

Rocsi 1

16.06.2014, 20:27

Super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci şi mazăre – Multicooker