Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci

de Satisfyyourcravings in Pui, 9 Noi 2018 | 2971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati de pui (eu am folosit pulpe inferioare)
  • 1 lingura condimente pentru pui
  • 1 lingura rozmarin uscat
  • sare
  • ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cartofi dulci
  • 1 lingurita fulgi de chili
  • 300 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
  • 400 grame naut (din conserva)
  • orez gatit, pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci:

Bucatile de pui se presara cu sare, condimentele pentru pui si rozmarinul si se prajesc in putin ulei, intr-o caserola, pana devin aurii. 

Intre timp, se taie ardeiul in bucati groase, usturoiul se feliaza, ceapa se toaca marunt, iar cartofii dulci se taie in batoane groase.

Se transfera puiul pe o farfurie. 

In caserola, se adauga ceapa si se prajeste 5 minute la foc mic, apoi se adauga ardeiul, usturoiul si cartofii dulci. Se lasa 5 minute la foc mediu. Se adauga puiul inapoi in caserola, impreuna cu fulgii de chilli si supa de pui, se acopera cu un capac si se lasa 30 de minute. In ultimele 5 minute, se adauga nautul. 

Se serveste fierbinte cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui a la Toscana