Tocaniță Westmalle

de Satisfyyourcravings in Vita, 26 Mar 2014 | 4858 vizualizari

 

O tocaniță cu un gust deosebit și carne fragedă.

 

INGREDIENTE

  • 700 grame mușchi vită, tăiat cuburi mari
  • 125 grame bacon
  • 2 linguri făină
  • 2 morcovi
  • 1 cutie roșii în bulion
  • 500 ml supă de vită
  • 1 sticlă de bere Westmalle
  • sare/piper
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 1 frunză dafin
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocaniță Westmalle:

Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop. 

Baconul se prăjește fără ulei, până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie. 

În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se scoate pe o farfurie. Se adaugă morcovii și ceapa, în tigaie, și se gătesc până se înmoaie. Se adaugă baconul și carnea de vită peste morcovi și ceapă și se acoperă cu făină. Se amestecă având grijă ca totul sa fie acoperit de făină. Se adaugă berea, supa, usturoiul, roșiile, dafinul, sare și piper. Se acoperă și se lasă să fiarbă la foc mic 3 ore. În ultimele 30 de minute se îndepărtează capacul pentru a obține un sos onctuos. 

Se poate servi cu orez cu turmenic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocaniță Westmalle" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

laura_n 1

26.03.2014, 17:38

senzationala! sper sa reusesc sa o incerc si eu

Rocsi 1

26.03.2014, 19:30

Wawww ce bunatate

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta aperitiv

de Caty 2

ieri la 21:05

Reteta de prajitura cu inimioare si crema de zmeura

de oanapl 7

pe 24.02 la 15:46

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

de oanapl 7

pe 23.02 la 20:34

Reteta de friptura de iepure in suc de rosii la cuptor

de abetina 1

pe 23.02 la 11:30

Reteta de prajitura Borzosa

pe 22.02 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

4534 puncte

oanapl

2156 puncte

Constelatialeu

1856 puncte

Panacris

1657 puncte

Catalina L

1596 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vitel