Tochitura cu carne de ied cu ciuperci

de Ina in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2010 | 9265 vizualizari

COMENTARII (35)

La Ancuta 1

30.11.2010, 20:29

wow ce bunatate. Foarte buna carnita de ied

Ina 1

30.11.2010, 20:30

ultimul pachet congelat...

Ina 1

30.11.2010, 20:31

Intr-adevar, foarte buna a fost, Postavaru

diaconta 1

30.11.2010, 20:31

ce biiiiiiiiiine arata macar ca nu-mi prea place carnea de ied

Ina 1

30.11.2010, 20:32

Dia', e foarte usoara si e mai gustoasa ca cea de miel

Ina 1

30.11.2010, 20:33

eu as papa mereu si miel si ied Stiu ei arabii ce stiu....

Ina 1

30.11.2010, 20:33

Arabii si Becali

diaconta 1

30.11.2010, 20:34

nici miel nu mananc decat la Pasteda' se stie deja ca's o mofturoasa

Bunica 1

30.11.2010, 20:35

......a fost.....sa inteleg ca nu mai pot cere o portioara ....si era ....asa.....de buuuuuun

Ina 1

30.11.2010, 20:37

Bunica, duminica s-a papat am desfacut ultima pulpa cu coasta si spinarea.... Am facut ciorbitza, am reeditat varza ( ca ne-a placut mult cea cu miel) si am facut si-o tochitura

ela 1

30.11.2010, 20:38

Ina 1

30.11.2010, 20:45

Ela, una nu-ti ajunge? papi cu 5 guri?

Rocsi 1

30.11.2010, 20:52

corina241 1

30.11.2010, 21:00

a fost si noisa ne punem pofta-n cui
ai pus si vreo 4-5 catei de usturoi

RuxyRux 1

30.11.2010, 21:12

Ina arata grozav

Dana_Retetegg 1

30.11.2010, 21:13

Dana Cristea - pusikmea 1

30.11.2010, 21:19

MIUTA 1

30.11.2010, 21:25

Super bun

Ina 1

30.11.2010, 21:33

Va multumesc tuturor!

Mitinita 1

30.11.2010, 21:42

vreau

mihaelar63 1

30.11.2010, 23:14

arata super-bine , sunt sigura ca si gustul e pe masura singura mea dilema este cat ati alergat sa prindeti bietul iedut

giuliana 1

01.12.2010, 00:07

a mai ramas si pentru mine dar la ora asta nu cred arata bine 5 fur

Sidy 1

01.12.2010, 07:48

Minunat trebuie sa fie, desi mie mi-e...mila sa manac ies !!!
La Paste cand voi avea carne de miel am sa-ti testez reteta Ina

Ina 1

01.12.2010, 08:25

mitinita, serveste-te
Mihaelar, n-am alergat eu, l-am primit de Pasti, gata taiat

Ina 1

01.12.2010, 08:26

Giuliana, Sidy, merita incercat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete si telina