Tochitura cu carne de ied cu ciuperci

de Ina in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2010 | 5530 vizualizari

 

a fost un pranz delicios....

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne de ied 
  • 1 carnat oltesesc
  • 100 g kaizer afumat
  • 500 g ciuperci proaspete
  • delikat
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • cimbru
  • 4-5 catei de usturoi
  • o cesca cu suc de rosii
  • patrunjel pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu carne de ied cu ciuperci:

Carnea de ied se taie bucatele mici, care se prajesc in ulei, intr-i cratita cu bordura mai inalta. Din cand in cand adaugam cate o cescuta cu apa si lasam sa scada apa pentru ca bucatile de carne sa se patrunda bine.


Carnatul si kaizerul le taiem felii pe care le adaugam in cratita cu carne de miel. Adaugam sare, piper, foi de dafin, cimbru si usturoiul tocat felii fine. Lasam sa se rumeneasca totul, apoi turnam cescuta cu suc de rosii si mai lasam pe foc 5 minute.


Ciupercile curatate si taiate felii le presaram cu sare si le rumenim pe tava cu gril.


Servim totul cu mamaliguta calda.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu carne de ied cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (35)

roxana_simona 1

29.05.2013, 20:53

bun

Bya Ralu 1

29.05.2013, 20:59

hmmm ce super arata

-Licurici- 1

23.06.2015, 07:57

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite