Tochitura cu carne de ied cu ciuperci

de Ina in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2010 | 8979 vizualizari

 

a fost un pranz delicios....

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne de ied 
  • 1 carnat oltesesc
  • 100 g kaizer afumat
  • 500 g ciuperci proaspete
  • delikat
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • cimbru
  • 4-5 catei de usturoi
  • o cesca cu suc de rosii
  • patrunjel pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu carne de ied cu ciuperci:

Carnea de ied se taie bucatele mici, care se prajesc in ulei, intr-i cratita cu bordura mai inalta. Din cand in cand adaugam cate o cescuta cu apa si lasam sa scada apa pentru ca bucatile de carne sa se patrunda bine. 

Carnatul si kaizerul le taiem felii pe care le adaugam in cratita cu carne de miel. Adaugam sare, piper, foi de dafin, cimbru si usturoiul tocat felii fine. Lasam sa se rumeneasca totul, apoi turnam cescuta cu suc de rosii si mai lasam pe foc 5 minute.

Ciupercile curatate si taiate felii le presaram cu sare si le rumenim pe tava cu gril.

Servim totul cu mamaliguta calda. 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu carne de ied cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de la Borsa