Sarmalute in foi de vita

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 15 Mai 2010 | 2669 vizualizari

 

delicioase

 

INGREDIENTE

  • foi de vita ( eu am avut 20)
  • 500 g carne tocata porc
  • 2 linguri de orez
  • o ceapa verde
  • marar
  • un morcov
  • un ardei
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de vita:

Intr-un vas se pune carnea tocata, se adauga ceapa tocata fin ,morcovii rasi prin razatoarea mica, orezul spalat, verdeata tocata fin, piper, sare si se amesteca pana se leaga.


Scufundam foile de vita in apa fierbinte, si le lasam cateva sec.


Pe fiecare foaie de vita se pune din compozitie, se ruleaza si capetele se introduc in interior.


Intr-o cratita se aseaza cateva foi de vita, un strat de sarmalute, se pun 2 linguri de suc de rosii dizolvat intr-o cana cu apa si putina sare si punem peste pana depaseste sarmalutele si se introduce la cuptor la foc potrivit pana fierb.


Se servesc cu smantana deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 07:51

ms medi, sunt delicioase si merg tare bine in perioada asta

nadina73 1

16.05.2010, 17:15

si eu vreau ca ale mele sau terminat ,am pus furcile primesc si eu

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 20:54

ms nadina, prinde

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Antricot de porc cu legume la cuptor