Bilute din cartof cu unt

de silvianart in Mancaruri cu carne, 20 Ian 2017 | 227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portie cotlet/pulpa porc
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • un cub unt
  • smantana
  • suc rosii
  • usturoi
  • dafin
  • turmeric
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute din cartof cu unt:

O simpla gustarica, nu avem nevoie de cantitati in aceasta reteta simplista, o gatim dupa bunul plac. Cartofii ii punem la fiert cu putina sare, cand este au fiert, ii scoatem, ii pasam si ii amestecam cu unt rece, facem bilute ca in poza. Carnea o punem impreuna cu morcovul taiat rondele, foaia de dafin, sucul de rosii, sare, piper si putina apa in cratita acoperita.

Verificam sa fie patrunsa si montam farfuria. Langa, asezam smantana care se freaca cu usturoi, un vf cutit turmeric si putin sos din cratita unde a fiert carnea. Simplu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute din cartof cu unt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

20.01.2017, 20:16

Bucataras Diana 1

20.01.2017, 20:25

silvianart 1

20.01.2017, 20:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la tava alla Claudiu