Tochitura dacica adaptata

de alilianaa in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2013 | 5953 vizualizari

 

...am spus adaptata pentru ca in loc de carne de porc am pus kaizer.:)

 

INGREDIENTE

  • 1kg de ficat pasare
  • 5 carnati afumati
  • 200 g kaizer
  • 300 g pasta tomate
  • 150 ml vin rosu demisec
  • 50 ml apa
  • 50 ml ulei
  • sare, piper dupa gust
  • o foaie de dafin
  • 3 graunti usturoi
  • marar verde tocat
  • 3 cepe rosii
  • o jumatate de morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura dacica adaptata:

Ficatii de pasare se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se pun in strecuratoare, se dau sub jet de apa , se tin la scurs.

Ceapa se curata, se spala , se toaca marunt. Morcovul se spala, se da pe razatoarea mica. Carnatii se portioneaza, la fel si kaizerul.

Intr-o tigaie se pune la incins cca 50 ml ulei. Cand este gata se pune  ceapa, morcovul, foaia de dafin.  Se lasa impreuna timp de 5 minute, dupa care se adauga carnatii si kaizerul. Dupa ce s-au calit putin, se pun ficatii. Se potriveste de sare, piper. Se pune 150 ml vin rosu demisec si 50 ml apa. Se lasa la fiarba.  Daca mai este nevoie se mai completeaza. La final se pune sosul de rosii ( pasta de rosii diluata in 3-4 linguri de apa).  Se amesteca bine. Se presara marar verde tocat. Se serveste cu mamaliguta si ceapa rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura dacica adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

alilianaa 1

24.06.2013, 11:44

Die, eu???

diaconta 1

24.06.2013, 11:51

Nuuuuuuuuu,ori te declari nevinovata ca si Padre )))))))

alilianaa 1

24.06.2013, 12:14

nevinovata...nu zic..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura