Tochitura de curcan

de Angelina_Elena in Curcan, 16 Apr 2013 | 9410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de curcan
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de curcan:

Carnea de curcan se taie cubulete.

Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam bucatile de carne, sare si putin piper.

Cand carnea isi schimba culoarea, adaugam putina apa, punem capacul si lasam sa fiarba cca. 20 de minute la foc mic.

Apoi dam capacul la o parte, si lasam sa se prajeasca pana dispare apa, iar bucatile de carnita se rumenesc frumos.

Tochitura se serveste cu mamaliguta, branza de burduf sau telemea si ou prajit.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete, cartofi si carne de curcan