Tochitura de legume

de Carmen in Mancaruri de post, 21 Apr 2016 | 6465 vizualizari

 

Cand iti doresti cu tot sufletul sa tii postul unei sarbatori nici nu-ti dai seama cum incep sa vina ideiile. Preotul m-a povatuit sa ma hranesc bine ocolind alimentele nepermise. Infometarea te face sa te gandesti la produsele interzise si atunci e pacat. Sa lasam amanuntele si sa trecem la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci mari
  • 100 grame fasole verde congelata
  • 100 grame morcoviori congelati
  • 1 ceapa
  • ardei gras cateva feliute
  • 2 catei de usturoi
  • suc de rosii
  • sare, piper si cateva fire de oregano uscat
  • 1 lingura de ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de legume:

Se taie sau se toaca ceapa dupa dorinta si se adauga in ulei de masline incins. Se lasa putin la inmuiat mestecand usor apoi se adauga ciupercile, dupa 2 - 3 minute se adauga si legumele direct (congelate) care-si vor lasa pe langa gust si apa suficienta pentru o cat mai buna inabusire, se amesteca lejer si aproape de final se adauga si putin suc de rosii. In functie de densitatea acestuia se completeaza cu putina apa. Se condimenteaza.  In tot acest timp se poate face un puisor de mamaliguta. Si ca sa aibe aspect de tochitura, caci nu-i asa, ne-am dorit sa facem altceva pute sa radem putin tofu.  

TIPS-URI

1

se pot adauga sau combina orice fel de legume in functie de gustul pe care ni-l dorim

2

ideal este sa folosim o tigaie ceramica sau teflonata

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

Rahela Velicu 1

22.04.2016, 00:16

mamaieelena 1

22.04.2016, 09:08

Carmen 1

22.04.2016, 09:43

va multumesc de apreciere si va jur ca e buna de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume