Tochitura de miel, cu mamaliguta

de Ina in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 10977 vizualizari

 

Fiindca Vero' mi-a facut pofta cu mancarea ei cu nume intortocheat ( CORDERO CON PIMIENTO VERDE ) :P, am dezghetat o pulpa de miel si mi-am facut si eu o tochitura, ca la mama acasa :)) :)). Reteta este buna de preparat si de Pasti

 

INGREDIENTE

 

  • o pulpa de miel
  • 3 ardei grasi
  • 1-2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri cu bulion

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de miel, cu mamaliguta:


Pulpa de miel se spala, se dezoseaza, iar carnea se taie bucati mici. Ardeiul si usturoiul se taie felii. Incalzim uleiul de masline si punem feliile de usturoi pe care le calim pana devin aurii. Adaugam o cescuta cu apa calda si punem in tigaie si bucatile de carne, amestecand din cand in cand. Condimentam cu sare, piper, foi de dafin si cimbru. Dupa cca 10 minute punem peste carne 2 linguri cu bulion, ardeiul taiat feliat si mai calim impreuna inca 5-10 minute. Stingem totul cu un pahar cu vin alb , lasand sa mai fiarba pana scade sosul. Putem adauga la final patrujel verde, tocat.


Servim cald, cu mamaliguta. S-avem pofta! J). Puteti prepara aceasta reteta din carne de miel si de Pasti



 

TIPS-URI

1

Vinul la final, face toti banii, dar nu strica un pahar si langa ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de miel, cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Ina 1

13.09.2010, 13:58

Corina, porcul l-am papat prin iulie....cocosul in august si mielul saptamana trecuta Nu le amestec

ela 1

13.09.2010, 14:00

bietele animale nu au nici o sansa sa traiasca in curtea ta

ela 1

13.09.2010, 14:00

sperca nu te apuci sa gatesti si catelul...........

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute sau carnaciori de casa