Tochitura de miel, cu mamaliguta

de Ina in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 21870 vizualizari

 

Fiindca Vero' mi-a facut pofta cu mancarea ei cu nume intortocheat ( CORDERO CON PIMIENTO VERDE ) :P, am dezghetat o pulpa de miel si mi-am facut si eu o tochitura, ca la mama acasa :)) :)). Reteta este buna de preparat si de Pasti

 

INGREDIENTE

 

  • o pulpa de miel
  • 3 ardei grasi
  • 1-2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri cu bulion

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de miel, cu mamaliguta:

 

          Pulpa de miel se spala, se dezoseaza, iar carnea se taie bucati mici. Ardeiul  si usturoiul se taie  felii.  Incalzim uleiul de masline  si punem feliile de usturoi  pe care le calim pana devin aurii.  Adaugam o cescuta cu apa calda si punem in tigaie si bucatile de carne, amestecand  din cand in cand. Condimentam cu sare, piper, foi de dafin si cimbru. Dupa cca 10 minute  punem peste carne 2 linguri cu bulion, ardeiul taiat feliat  si mai calim impreuna inca 5-10 minute.   Stingem  totul cu un pahar cu vin alb , lasand sa mai fiarba pana scade sosul.  Putem adauga la final patrujel verde, tocat.

          Servim cald, cu mamaliguta.  S-avem pofta! J). Puteti prepara aceasta reteta din carne de miel si de Pasti

 

 

TIPS-URI

1

Vinul la final, face toti banii, dar nu strica un pahar si langa ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de miel, cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Ina 1

13.09.2010, 13:58

Corina, porcul l-am papat prin iulie....cocosul in august si mielul saptamana trecuta Nu le amestec

ela 1

13.09.2010, 14:00

bietele animale nu au nici o sansa sa traiasca in curtea ta

ela 1

13.09.2010, 14:00

sperca nu te apuci sa gatesti si catelul...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman