Tochitura moldoveneasca la ceaun

de Rocsi in Porc, 27 Apr 2010 | 21861 vizualizari

 

Tot ce pot sa zic e ca iese nemaipomenita...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc dezosata
  • 4-5 carnaciori proaspeti
  • ulei
  • 1 rosie mare
  • sare
  • piper
  • apa
  • o canita vin rosu
  • 5-6 catei usturoi
  • cascaval
  • castraveti murati
  • pentru mamaliga:apa,sare,malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca la ceaun:

Intr-un ceaun de tuci se pune putin ulei.


carnea se spala si sa taie bucatele.


acesta se adauga peste uleiul incins si se rumeneste putin pe o parte si alta.


apoi se pune sare si piper dupa gust si se stropeste cu apa,putin cate putin.


rosia se decojeste,se toaca marunt si se pune peste carne.


cand e aproape gata carnea, se pune vinul si 5-6 catei de usturoi tocati marunt.


iar la urma se pun si 4-5 carnaciori proaspeti ,taiati in doua si mai lasti pe foc pana se prajesc si acestia.


cand e gata luati ceaunul de pe foc si puneti sa faceti mamaliga dar sa fie mai moale .(apa se pune la fiert cu putina sare si o mana de faina de malai.cand incepe sa fiarba puneti malai cat este necesar ,fierbeti bine ,apoi invartiti cu facaletul pana e gata)


se aseaza pe o farfurie tochitura si mamaliga,se rade cascaval pe deasupra ,iar alaturi se pun si niste castraveti murati.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:25

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:24

ElenaBercaru 1

01.02.2017, 13:22

Nu prea arata a tochitura 😕

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor