Tochitura moldoveneasca la ceaun

de Rocsi in Porc, 27 Apr 2010 | 20969 vizualizari

 

Tot ce pot sa zic e ca iese nemaipomenita...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc dezosata
  • 4-5 carnaciori proaspeti
  • ulei
  • 1 rosie mare
  • sare
  • piper
  • apa
  • o canita vin rosu
  • 5-6 catei usturoi
  • cascaval
  • castraveti murati
  • pentru mamaliga:apa,sare,malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca la ceaun:

Intr-un ceaun de tuci se pune putin ulei.


carnea se spala si sa taie bucatele.


acesta se adauga peste uleiul incins si se rumeneste putin pe o parte si alta.


apoi se pune sare si piper dupa gust si se stropeste cu apa,putin cate putin.


rosia se decojeste,se toaca marunt si se pune peste carne.


cand e aproape gata carnea, se pune vinul si 5-6 catei de usturoi tocati marunt.


iar la urma se pun si 4-5 carnaciori proaspeti ,taiati in doua si mai lasti pe foc pana se prajesc si acestia.


cand e gata luati ceaunul de pe foc si puneti sa faceti mamaliga dar sa fie mai moale .(apa se pune la fiert cu putina sare si o mana de faina de malai.cand incepe sa fiarba puneti malai cat este necesar ,fierbeti bine ,apoi invartiti cu facaletul pana e gata)


se aseaza pe o farfurie tochitura si mamaliga,se rade cascaval pe deasupra ,iar alaturi se pun si niste castraveti murati.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:25

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:24

ElenaBercaru 1

01.02.2017, 13:22

Nu prea arata a tochitura 😕

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc