Tofu in sos de busuioc thailandez

de Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan, 4 Mai 2017 | 5402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tofu ferm
  • 1 salota
  • cativa chili mici thailandezi (thai bird chili) sau pasta de chili
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 1-2 linguri alune nesarate, tocate
  • 1 ardei rosu, tocat cuburi (optional)
  • 1 lingura ketjap manis (sos dulce de soia)
  • 1 mana mare de busuioc thailandez (e ceva mai mentolat decat cel obisnuit, poate fi inlocuit cu acesta)
  • 1 lingurita piper alb
  • 1/4 cana supa sau apa
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • zahar
  • ulei de susan
  • ceapa crocanta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tofu in sos de busuioc thailandez:

Se scurge tofu si se taie cuburi. 

Se incalzeste uleiul intr-un wok, la foc mare si se adauga usturoiul, salota si chiliul sau pasta de chili si se soteaza cateva secunde. 

Se adauga alunele, ardeiul si tofu. Se soteaza 10-15 secunde.

Se adauga ketjap manis, piperul, se soteaza cateva secunde, apoi se adauga supa/apa.

Se soteaza cateva minute, pana cand sosul incepe sa se ingroase. 

Se adauga sare si zahar, dupa gust, apoi frunzele de busuioc rupte in bucati mici. 

Se adauga ulei de susan si ceapa crocanta si se serveste imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tofu in sos de busuioc thailandez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

-Licurici- 1

04.05.2017, 15:56

MotanLaOale 1

04.05.2017, 16:12

kytz 1

09.05.2017, 11:05

Placeeeee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu blat raw vegan si pere