Ton cu ceapa si rosii cherry

de lilik in Ton, 26 Iun 2011 | 4479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ceapa alba
  • 1 kg de ceapa rosie
  • 20 de bucati rosii cherry(orientativ asa)
  • 1 pahar cu vin rosu
  • sare,piper
  • 10 felii de ton proaspat(daca sunt mari luati cate una de persoana)
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu ceapa si rosii cherry:

Curatam ceapa,o spalam si o taiem julienne,apoi o punem la innabusit intr-o tigaie mare, cu putin ulei de masline.


Lasam la foc mic si amestecam mereu pana se inmoaie bine apoi punem rosiile taiate cubulete,amestecam si mai lasam pana scade sosuletul lasat de rosii,apoi stingem cu vinul si lasam pana e gata,apoi potrivim de sare si piper si dam focul mic-mic.


Spalam feliile de peste si le dam prin faina apoi le prajim putin pe ambele parti,dupa care le punem in tigaia cu ceapa,le acoperim pe toate cu ceapa si le lasam la foc mic sa se imbine gusturile(circa 5-7 minute,dar aveti grija sa nu se lipeasca).


Servim cald.(incercati cu mamaliguta,e un deliciu)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu ceapa si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

lilik 1

29.06.2011, 16:40

este intr-adevar gustos

ionela2682 1

29.06.2011, 16:54

lilik 1

29.06.2011, 23:51

Ionela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
File de ton cu sos de mustar si orez picant