Ton cu iaurt si marar

de Renataedina in Ton, 9 Feb 2016 | 4781 vizualizari

 

Mic dejun ideal pentru cei care urmeaza o dieta de 1200 calorii

 

INGREDIENTE

  • un pic de marar
  • un pic de sare
  • un pic de piper negru
  • 25 g iaurt (<1% grasime)
  • 60g ton in ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu iaurt si marar:

Se spala si se toaca marunt mararul. Intr-un bol se amesteca cu o furculita iaurtul cu ton si cu marar tocat.

Se condimenteaza cu piper negru si sare.

Se consuma cu o felie de paine (75 g paine de secara).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu iaurt si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bya Ralu 1

21.07.2016, 21:40

bun

Panacris 1

02.09.2016, 21:33

mihaelar63 1

13.09.2016, 13:49

Un aperitiv rapid si gustas

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta