Ton proaspat cu rosii,curry si fistic

de alba_zori in Ton, 10 Noi 2012 | 1971 vizualizari

 

De la pescar doua feliute de ton proaspat,o carne rosie ce are te impresioneaza,de multe ori am mancat si facut ton,nu se compara cu cel din cutie,are alt gust parca,oricum e diferenta mare,si sa nu mai zicem de pret.Am facut pestele intr-un mod simplu si sanatos,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  •  2 felii de ton proaspat
  • ulei de masline
  • sare,piper,curry
  • vin alb
  • rosii,leustean
  • masline,prune uscate
  • fistic macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton proaspat cu rosii,curry si fistic:

Rapid si minunat de bun:am pus intr-o tigaie uleiul de masline,feliile de ton,am sarat,piperat,jumate de lingurita de curry,am adaugat vinul,prunele,maslinele si am lasat 10 minute cu capacul inchis,


Am invartit feliile si pe cealalta parte si am condimentat cu fisticul macinat,am gustat daca mai vroiam putina sare si am pus in farfurii si servit cu o felie de paine si un paharel de vin.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton proaspat cu rosii,curry si fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

andreea_angelo 1

12.11.2012, 15:55

vai cat de bine arata....

alba_zori 1

12.11.2012, 20:20

Multumesc fetele,va servesc cum sa nu..

Cris2711 1

17.11.2012, 01:15

place si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu maioneza si gris