Ton proaspat cu rosii,curry si fistic

de alba_zori in Ton, 10 Noi 2012 | 1753 vizualizari

 

De la pescar doua feliute de ton proaspat,o carne rosie ce are te impresioneaza,de multe ori am mancat si facut ton,nu se compara cu cel din cutie,are alt gust parca,oricum e diferenta mare,si sa nu mai zicem de pret.Am facut pestele intr-un mod simplu si sanatos,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  •  2 felii de ton proaspat
  • ulei de masline
  • sare,piper,curry
  • vin alb
  • rosii,leustean
  • masline,prune uscate
  • fistic macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton proaspat cu rosii,curry si fistic:

Rapid si minunat de bun:am pus intr-o tigaie uleiul de masline,feliile de ton,am sarat,piperat,jumate de lingurita de curry,am adaugat vinul,prunele,maslinele si am lasat 10 minute cu capacul inchis,

Am invartit feliile si pe cealalta parte si am condimentat cu fisticul macinat,am gustat daca mai vroiam putina sare si am pus in farfurii si servit cu o felie de paine si un paharel de vin.

Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton proaspat cu rosii,curry si fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ton proaspat cu rosii,curry si fistic-0
Ton proaspat cu rosii,curry si fistic-1
Ton proaspat cu rosii,curry si fistic-2
Ton proaspat cu rosii,curry si fistic-3
Ton proaspat cu rosii,curry si fistic-4
Ton proaspat cu rosii,curry si fistic-5

COMENTARII (12)

andreea_angelo

andreea_angelo 1

12.11.2012, 15:55

vai cat de bine arata....

alba_zori

alba_zori 1

12.11.2012, 20:20

Multumesc fetele,va servesc cum sa nu..

Cris2711

Cris2711 1

17.11.2012, 01:15

place si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!