Torshi Liteh

de Mitinita in Conserve, 10 Sep 2011 | 5266 vizualizari

COMENTARII (24)

Lau 1

10.09.2011, 16:04

interesant

horia 1

10.09.2011, 16:31

wowwwww foarte interesanta reteta .prezentarea este super,felicitari !

Sidy 1

10.09.2011, 16:32

Asa ma gandeam si eu....1/2 apa si 1/2 otet.
Ca prea acre ieseau nu ???
Imi place ideea....am sa incerc( nu am coriandru proaspat.... )

gaby_gabytza 1

10.09.2011, 16:36

imi place reteta

Mitinita 1

10.09.2011, 16:37

lau

alinutzika 1

10.09.2011, 16:38

foarte interesnta reteta

Mitinita 1

10.09.2011, 16:38

horia multumesc

DIANA B 1

10.09.2011, 16:39

Adinaaaaaaaaa !
Da' de la ce picant , fata ?

Mitinita 1

10.09.2011, 16:39

sidy,am incercat eu si cu otet numai si erau chiar iuti.

Mitinita 1

10.09.2011, 16:40

gabitza

Mitinita 1

10.09.2011, 16:41

alinutzica.pai asa va tin eu in priza cu retete interesante

Mitinita 1

10.09.2011, 16:42

diana picant la mine insemna iute am zis bine

kamy 1

10.09.2011, 18:14

cred ca fac si eu,dar fara coriandru dar vorba dianei...de la ce picant? (adica iute)ca nu ai pus nimic de genul....

Rocsi 1

10.09.2011, 19:19

imi pun si eu pe o feliuta de paine sa stii

diaconta 1

10.09.2011, 21:47

iar le zici ciudat Miti

Mitinita 1

10.09.2011, 22:09

kamy,sper ca o sa-ti placa,vezi ca poti sa pui si tarhon picant e de la otet,mai ales daca pui numai otet e cam tare

Mitinita 1

10.09.2011, 22:10

rocsi,acuma vad ca eu am uitat sa precizez ca se mananca pe langa mancare,ca si acritura

Mitinita 1

10.09.2011, 22:13

dia,pai ce eu nu-s mai ciudata

diaconta 1

10.09.2011, 22:47

esti asa cum trebuie sa fii

Mitinita 1

10.09.2011, 23:10

dia,cand o sa vezi ca postez reteta ptr fasole cu ciolan atunci sa stii ca-i bai si nu mai am resurse

Xandrinne 1

11.09.2011, 06:53

RuxyRux 1

11.09.2011, 23:50

Arata excelent Miti...si cred ca e deosebit de interesanta reteta!!!!

MotanLaOale 1

12.09.2011, 09:26

interesanta

LUK 1

12.09.2011, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate in saramura